"Du er mor nu"

Det bedste år

bestnine2016Glædelig bagjul og godt nytår!

Så er jeg så småt ved at være klar til vende tilbage bloggen. Jeg har savnet den – og ikke mindst jer! Den seneste måned er naturligvis gået lige meget vel op i bæ, bleer, amning og alt babyrelateret, så det bliver altså meget rart, at jeg her på bloggen har et frirum, der ikke er centreret om dét (selv om der da nok skal snige sig lidt baby-emner ind i ny og næ).

Jer, der følger mig på Instagram, har nok allerede set mine ni mest likede billeder fra 2016, hvor jeg opsummerede året, der er gået. Det har uden tvivl været det mest begivenhedsrige år i mit liv, og jeg tænkte, at jeg lige ville uddybe lidt mere her, da der er lidt mere spalteplads her end på Insta 😉

2016 var sgu go’ ved mig, for…
… Jeg fejrede syv år med den bedste hr. kæreste. Og der er absolut ingen syv-års krise her. Tværtimod. Vi har årsdag den 14. februar – på Valentinsdag – hvilket er lidt cheesy, men jeg er selv en meget cheesy person, hvilket min meget u-cheesy kæreste ikke kan andet end ryste kærligt på hovedet over og sende mig et smil, der stadig gør mig helt blød i knæene. That’s a keeper 😉

… Jeg var på en fantastisk tur til Hongkong. Og fordi flyet var så forbandet forsinket, endte vi med at få så meget i kompensation, at turen stort set var gratis. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi rejser til byen. Der er et perfekt miks af vesten og østen, shopping og lækker mad. Og så kom jeg jo hjem med en lille spire i maven #madeinhongkong 😉

… Jeg fyldte 30. Den 13. marts fyldte jeg 30 år. Jeg fejrede det ikke med nogen fest, da jeg lige var kommet hjem fra Hongkong, men jo, det er da stort at fylde 30 🙂 Især når man føler, at man er der i livet, hvor man føler, man skal være.

… Jeg købte et sommerhus. I juli overtog hr. kæreste og jeg det yndigste lyserøde sommerhus på Orø, og selvom sommervejret ikke lige var med os, så tilbragte vi en vidunderlig første sommer der. Vi havde faktisk kig på huset sidste år, men så forsvandt boligannoncen, og vi troede, det var blevet solgt. Det viste sig dog, at sælger havde skiftet mægler, og efter en del prisforhandling kunne vi endelig underskrive en købsaftale. Jeg kan stadig huske, at vi var til et indledende møde i banken, hvor vores rådgiver fiskede efter, om vi snart skulle have børn, og vi var sådan lidt “Tjo, tja…”. Der var jeg endnu ikke klar over, at der faktisk lå en lille bebs i maven 😉 Jeg glæder mig afskyeligt meget til, at vi åbner sommerhuset for sæsonen, for i år har jeg min søn med, og jeg er ganske sikker på, at vores lille, lyserøde sommerhus kommer til at danne rammerne for mange gode minder for vores lille familie.

… Jeg var gravid. Størstedelen af 2016 gik op i graviditet. Det var en længe ønsket graviditet, som heldigvis var uden komplikationer. Og jeg synes, at det var meget sjovt at finde min egen graviditetsstil. Savner sgu næsten den bule nu – selv om jeg bandede den langt væk de sidste par uger.

… Jeg fødte min vidunderlige søn. Året kulminerede med, at vores søn kom til verden den 2. december. Tænk, at så meget kærlighed, smerte, fortvivlelse, glæde og frustration kan rummes i ens krop, hjerte og hjerne. Det er SÅ vildt, at det ikke kan beskrives med ord.

Så ja, 2016 var toppen, men jeg er ret så sikker på, at 2017 også har noget godt i vente. For mit vedkommende kommer det meste af året til at foregå på barsel, hvilket jeg er lidt spændt på at se, hvordan bliver. Og så er der sgu også lagt i kakkelovnen til lidt ting og sager, som jeg nok skal dele med jer, når tid er 😉

4 kommentarer

 • Tina KH

  Rigtig godt nytår og et stort tillykke med jeres smukke søn:-)
  Alt godt ønskes jer her i 2017!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Godt nytår til dig også 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejlig med lidt positivitet omkring 2016.. Håber at 2017 bringer dig lige så meget glæde!

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg ved godt, at alle har travlt med at kåre 2016 som et lorte-år, men for mig personligt var det fantastisk 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Du er mor nu"