Soon to be spring

(gårs)Dagens outfit: Camo, flowers & tie dye

outfit_190117Cashmere fra e.vil, bukser fra ASOS, sko fra Adidas, taske fra Rough Studios

Et sjældent outfit-indlæg fra min side, men ja, for det meste sjosker jeg altså bare rundt i sweatpants og en top med diverse gylp- og mælkerester på 😉 Outfittet her er fra i går, hvor vi var til mødregruppe, og selvom det nok gik at troppe op i førnævnte sweatpants og plettede top, så besluttede jeg mig for at gøre bare lidt ud af mig selv 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soon to be spring