Blød barsel

I’m dreaming of…

dreaming-ofIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Jakke fra Baum und Pferdgarten // Wallet on Chain fra Chanel // Solbriller fra Miu Miu

Dette år står på nogle ret store udgiftsposter – jeg nævner i flæng: facaderenovering af vores bygning, en mulig altan og kloakering og nyt tag til sommerhuset – så der skal desværre skæres ned på shoppingen (især fordi jeg regner med at skulle gå tre måneder på barselsdagpenge).

Men… hvis jeg nu ikke skulle være så økonomisk ansvarlig, så havde jeg klart flottet mig med en (eller flere) af disse fine sager. I ved jo, at jeg er draget mod alt med leopard, og denne alt for fede jakke ville peppe selv det mest sjoskede barselsoutfit op, når jeg er ude at trille barnevogn.

Chanels cruise-kollektion er så fin, og jeg drømmer hede drømme og den ananas- og palmepyntede WOC. Den er i canvas, så lidt mere praktisk end dem i læder, og så har den en fin, multifarvet strop. I love!

Jeg er i forvejen kæmpe fan af Miu Mius ekstravagante solbriller (har et par lyserøde glimmer-børger), og jeg er mildt sagt pænt besat af det seneste skud på solbrillestammen. De er alt for meget og alt for pæne!

Nå, men jeg fortsætter med at vande pengetræet…

6 kommentarer

 • Den taske er saa flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Enig! Jeg savler for vildt over den <3
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine T

  Du skal ikke være ked af det Maria! Dine Miu Miu rosa solbriller er meget flottere! Og synes faktisk også dine tasker er flottere end denne her 🙂 Jakken – ja, den er skideskæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, du er sød! Satser på at vinde i lotto – eller noget…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Kender du mon prisen på tasken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det gør jeg desværre ikke. Men hvis jeg kender Chanel ret, så er det på den forkerte side af 10.000 kr.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blød barsel