Søndagssang: Thomas Dybdahl - 3 Mile Harbor

Wink, wink!

vm-winkIndeholder reklame i form af affiliatelinks: T-shirt fra Vero Moda

Jeg håber, I har haft en aldeles fremragende weekend. Selv har jeg været en tur i det nordjyske til min nieces barnedåb, og som enhver anden nybagt mor var jeg lidt nervøs over, hvordan sådan en lang tur i bil med en baby ville være.

Heldigvis sov han det meste af vejen! Han vågnede kun lige på færgen fra Sjællands Odde til Aarhus for at få mad og blive puslet – og han lå og storsmilte og charmerede alle, der kom forbi puslebordet på dametoilettet <3

Jeg gad godt at starte ugen med at hoppe i denne alt for fine T-shirt, men det blev i stedet til træningstøj, da jeg går til efterfødselstræning hos APA. Der er dog kun en gang tilbage, og så skal jeg til at overveje, om jeg vil fortsætte på endnu et APA-hold eller måske prøve noget nyt. Kan I anbefale noget, jeg kan “gå til” med baby?

2 kommentarer

 • Marie

  Kære Maria, tillykke med jeres lille. Det er fantastisk. Jeg kan varmt anbefale efterfødselspilates hos pilates cph. Og baby er med.
  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! Det vil jeg kigge på 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Thomas Dybdahl - 3 Mile Harbor