Brød-tip

10 øjeblikke, der gør barsel til optur

panda-popoOpskriften på panda-bukserne kan købes HER

Nu brugte jeg for nylig en del spalteplads på, at brokke mig over, at barsel ikke altid er en dans på roser – men barsel har bestemt også sine magiske øjeblikke <3 Nogle kommer her – i komplet uprioriteret rækkefølge:

  1. Når man kan proppe ynglet i hjemmestrik. Der findes ikke noget mere nuser end blemås i pandabukser.
  2. Når lillemanden sover formiddagslur i viklen og smiler og griner i søvne. Jeg gad virkelig godt vide, hvad han drømmer om…
  3. Når nattens anden omgang amning er overstået kl. 4 om morgenen, man har puttet sovende bebs i sin bedside crib, selv lagt sig under dynen, og hr. kæreste så hiver én ind til sig, så man kan ligge lidt i ske <3
  4. Når solen skinner fra en skyfri himmel, det er vindstille, cappuccinoen med mandelmælk fra Wulff & Konstali er varm i kopholderen, og man triller en tur med dem, man holder af (i dette tilfælde min mellemste lillesøster og lillebror), langs Amager Strand.
  5. Når man ser, hvor vidunderlige ens søstre er som mostre, ens bror som morbror, ens forældre som mormor og morfar, en svigerforældre som farmor og farfar, ens venner som onkler og tanter – og ikke mindst når man ser, hvor awesome ens kæreste er som far.
  6. Når man vågner midt om natten og kan høre hr. kæreste boble på den ene side og baby på den anden side.
  7. Når bebs under amning kigger op på en med sine store, brune øjne under de lange, mørke vipper, og man bare kan se i hans blik, at man er hele hans verden. Dét er både skønt og skræmmende!
  8. Når han smiler, griner og øjnene bare lyser op, når han ser én.
  9. Når man kan følge, at han nærmest vokser fra dag til dag, og hvordan han bare udvikler sig helt vildt. Hvem skulle tro, at det er fantastisk, når ynglet har lært at lave spytbobler?!
  10. Når man kigger på ham og giver sig selv et mentalt skulderklap over, at man har skabt dette lille væsen #imadethis

Fortsæt gerne listen 🙂

P.S Jeg kan anbefale jer at læse Guldlogs hysterisk morsomme “Man ved, man er på barsel, når…”. Personligt har jeg lavet den med at vugge indkøbsvognen frem og tilbage en del gange 😉

2 kommentarer

  • Det er såååå vildt! Især det med når man ammer og de kigger op på en….fåårrrkkk ens hjerte smelter!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brød-tip