Feminine

Brød-tip

 photo banhmi_2.jpgOk, det her er et rimelig random tip, men jeg er sgu selv glad for at have fundet den hellige gral her 😉 Jeg elsker banh mi – vietnamesisk sandwich – men har haft svært ved at finde det helt perfekte flute. Jeg har købt fra billige bagere, de dyre, jeg har selv bagt… Men NU har jeg fundet brødET! Smut i Lidl, og køb deres franske baguette i bake off’en – det koster en flad 10’er og er perfekt til banh mi.

Den anden dag brugte jeg også brødet til en ond omgang Philly cheese steak sandwich, og det fungerede bare 🙂 Ja, brødet er hvidt uden skyggen af noget fuldkorn, men det er helt perfekt sprødt i skorpen og luftigt i krummen. Og til den pris dropper jeg sgu at bage det selv 😉

Find min opskrift på banh mi HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feminine