(gårs)Dagens outfit: Pink & camo

Morgenmad og mig-tid

breakfast_01 breakfast_02En af de ting, der er har været den største omvæltning for mig, er, at jeg nu både skal være nogens mor og nogens kæreste. Når dagen er omme, så er jeg så træt og vil helst bare sove, men lidt kvalitetstid med kæresten skal nu også prioriteres. Om det så bare er at holde lidt i hånd, se en film eller få en god snak over aftensmaden.

Det efterlader dælme ikke meget tid til én selv. Men hr. kæreste kender mig næsten bedre, end jeg kender mig selv, og han ved, jeg har brug for lidt alenetid. I weekenden står han tidligt op med lillemanden, så jeg kan få et par timer ekstra på øjet, og lige nu er han trillet en tur med ynglet, så jeg kan nyde en lækker morgenmad, en god kop kaffe og læse et magasin – HELT FOR MIG SELV! Det er da dælme en luksus… Blev kun lidt misundelig, da jeg læste dagens indlæg fra Emilys hånd 😉

Mens jeg nyder morgenmaden, kan jeg endda nyde de tulipaner, som hr. kæreste kom hjem med til mig i tirsdags <3 Jeg har sgu vundet big time i det der kæreste-lotteri 😉

P.S. I skal ikke snydes for søndagssangen, der kommer HER.

2 kommentarer

 • Maja

  Jeg blev mor et par uger efter dig og er så enig i alt, du skriver om den nye rolle, vi begge har fået. Både alt det fantastiske som i forrige indlæg og alt det, der er lidt mindre lyserødt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tillykke med din nye rolle som mor 🙂 Er glad for, at du kan identificere dig med mig! Det er fantastisk – og fantastisk hårdt – at blive og være mor 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Pink & camo