Piece of Chanel

Girl with the pearl shoes

zara-pearlsSko fra Zara

Jeg elsker flade sko med spidse snuder og pyntede remme. Mine Valentino’er i leo og pink er den ypperste luksus, men heldigvis kan de mere budgetvenlige mærker også være med. Jeg har dette par fra ASOS, som jeg har gået rigtig meget med (især da de også kan gå til sorte strømpebukser, som desværre stadig er en nødvendighed), så jeg tænker, at dette fine par fra Zara også skal hjem til mig og bo – prisen er i hvert fald ikke noget, der skal afholde mig. Det er jo et fund 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piece of Chanel