Glitter & colorful stripes

All you need

finnish-baby-boxJeg ville ønske, at jeg havde kendt til dette koncept, da jeg ventede mig, for jeg synes, det er drønsmart! I Finland er det åbenbart tradition, at alle nybagte forældre på hospitalet får udleveret en papkasse, som baby sover i de første par uger. Jeg kan godt lide tanken: At uanset om du er rig eller fattig, så starter alles tilværelse i en papkasse!

Finnish Baby Box har så taget det koncept videre og fyldt kassen med alt, hvad man har brug for til en nyfødt baby: Tøj til både inden- og udenfor, tæpper, stofbleer og endda kondomer (som så ikke er til baby, men forældrene…). Der findes en “Original Baby Box”, men jeg er selvfølgelig faldet for Mumi-versionen, den er altså alt for fin!

Men ja, det er lidt for sent for mig, men nu er tippet i hvert fald givet videre 😉 Min søster har lige været i Helsinki, og forhåbentlig har hun lidt fine Mumi-sager med til sin nevø 😉

2 kommentarer

 • De får vist nok det indhold der svarer til the original babybox udlevet – ikke kun kassen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej ok, så er jeg endnu mere hooked på konceptet!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glitter & colorful stripes