Søndagssang: Kings of Convenience - Gold in the air of summer

We’ll always have Paris

paris-revisitedKan I huske, jeg fortalte jer, at vi overvejede at feriebytte vores lejlighed væk? Well, der er åbenbart ikke langt fra tanke til handling, for vi har netop fået en underskrevet kontrakt fra den familie, vi skal bytte med, så til sommer skal vi to uger til Paris!

Paris har en helt speciel plads i mit hjerte: Jeg fik en rejse til Paris på min og hr. kærestes første årsdag (hvor sprød ser 24-årige mig ikke ud foran Monets åkander?!), jeg har været der adskillige gange med min familie, da vi har en del familie i området (se mig hoppe foran Eiffel-tårnet!), og hr. kærestes bedste ven er kæreste med en franskmand, så vi har selvfølgelig også benyttet os af lejligheden til at besøge dem (senest i 2014, og nu bor de så i London…).

Og nu går turen så atter til den franske hovedstad – denne gang med en lille baby. Har I nogle gode tips til storbyferie med en lille én? På det tidspunkt kommer han til at være knap syv måneder gammel. Jeg kommer helt sikkert til at pakke et par vikler, og så har jeg lige bestilt denne klapvogn

2 kommentarer

 • Jeg bor i en forstad til Paris og har derfor ofte været i Paris med en baby 🙂 Vær opmærksom på at ikke alle, langtfra alle faktisk, metrostationer har elevator. Man skal derfor ofte bære baby og klapvogn op og ned af trapper. Det kan derfor anbefales på forhånd at have en oversigt over hvilke stationer som har elevatorer (de kan desværre også ofte være i udu) eller simpelthen at tage bussen 🙂
  Amning er ok med lidt diskretion 🙂 Nyd den dejlige by.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for tip! Vi har en paraplyklapvogn med, så forhåbentlig bliver det ok at tage metroen. Ellers må han komme i viklen 🙂 Og tak for tip om amning, det er ikke altid til at vide, hvordan kotyme er med det fra land til land 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Kings of Convenience - Gold in the air of summer