Yellow yearning

Er han altid så glad?

smilI dag tog jeg min søn med til hans allerførste event. A-derma, som jeg trofast bruger til min tørre og til tider eksemplagede hud, havde nemlig inviteret til brunch, og da min søn også allerede er kæmpefan af A-derma, så var han så heldig også at måtte komme med.

Jeg fik desværre ikke rigtig tid til at tage billeder, da der jo lige var en 5,5 mnd. gammel dreng, der skulle mandsopdækkes, men han klarede det SÅ fint. Det havde jeg nu heller ikke været i tvivl om, for han elsker at være ude og se nye steder og møde nye mennesker. Faktisk kan jeg se på ham, at det er sådan han trives bedst. Hvis vi bare er hjemme kun os to en hel dag, kan han godt blive pylret og klage og kræve, at jeg konstant underholder ham, men når vi er på farten, så er der så mange nye indtryk, at han helt automatisk bliver holdt beskæftiget.

“Er han altid så glad?”, spurgte mine blogkolleger mig, og ja, når vi er ude, så er han stort set altid glad og smilende.

Nu er alle babyer jo forskellige, og andre børn ville sikkert ikke kunne tåle så mange indtryk og så meget stimuli, men jeg er virkelig glad for, at min dreng er så kontaktsøgende og nysgerrig. Men hvad jeg har lært, så er det, at alt er en fase, så det kan være, at jeg om nogle måneder har en dreng, der helst bare vil være hjemme med mor… Indtil da vil jeg bare nyde, at min søn er en lille selskabsløve!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow yearning