Currently craving

Fra en fosterstilling til en anden…

fosterstillingJeg håber, I har nydt jeres fridag! Vi er (som sædvanlig) i sommerhus, og jeg har lige sneget mig til en smule computertid, mens hr. kæreste leger med lillemanden på legetæppet bag mig.

I dag er det et helt år siden, at hr. kæreste og jeg var til nakkefoldsscanning. Vi havde ikke købt nogle tidlige scanninger, så det var altså første gang, vi så ham. Det er SÅ vildt at tænke på! Spol så lige et år frem, og så er det mig, der ligger i fosterstilling 😉

Lillemanden er inde i et appetitspring, der gør, at han vågner efter 1 time og 40 minutter (kan nærmest stille uret) for at spise – hele natten! Jeg er ellers vant til, at han sover igennem, men det er der så lavet om på nu, og mor her er trææææt! Så da jeg lå og legede med min søn, faldt jeg simpelthen i søvn – hr. kæreste var hjemme, så det var nok derfor, jeg lige “tillod” mig selv at tage en skraber midt på stuegulvet. Nok ikke det mest behagelige sted, men så ved I, hvor desperat efter søvn, jeg er 😉 Men med babyer er alt jo en fase, så jeg satser på, vi snart vender tilbage til at sove igennem. Det er i hvert fald det, jeg messer for mig selv, når jeg er oppe for tredje gang om natten…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving