Cool panda

TGIF

mig-og-bebsMin lille tumletrold, der bestemt ikke bare vil ligge i mors favn længere – aldrig har de sorte rander under mine øjne være større, det har smilet til gengæld heller aldrig 😉

Godmorgen på bloggen! Er I klar til weekend? Fredagen her i barselsboblen skal bruges på først at få lillemanden vaccineret, og derefter trekker vi til Gentofte, hvor strikkeklubben i dag skal samles. I eftermiddag, når vi er retur på Amager, kører vi i sommerhus. Så kan det kun blive en god weekend!

Jeg har jo før brokket mig lidt over, at barsel ikke lige er noget for mig, men en af de gode ting er, at man møder en masse nye mennesker, og når man ikke lige længere er ung og studerende, så er der faktisk ikke så mange muligheder for netop det, at møde nye mennesker.

Jeg går lidt og summer over et indlæg med en slags status på min barsel, men det skal lige have tid til at materialisere sig lidt mere, inden jeg nedfælder det. Andre barslende mødre derude, der har et indspark?

Hvorom alting er: GOD FREDAG TIL JER ALLE!

6 kommentarer

 • Julie

  Åh nej havde skrevet det LÆNGSTE indlæg men så smuttede jeg pludselig ud af det!!! Nå min pointe er at alle kvinderne fra min mødregruppe har forskellige barsler for de er forskellige, det er meget forskellige ting man laver når det er barn nr.1, 2 eller 3 (som jeg). Og det kommer vildt meget an på barnet og det temperament, evne til at sove osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Er I både første-, anden- og tredjegangsmødre i din MG? I min er vi kun førstegangs, og det kan nærmest været et heldagsforetagende, da vi ikke har nogen bagkant. Kan godt forestille mig, det bliver noget andet med nr. 2…

   Og ja, det kommer meget an på ens barns gemyt. Min sover sådan set fint nok, men han kræver min konstante tilstedeværelse. Jeg kan ikke lige lægge ham på sit legetæppe og gå ud i køkkenet og ordne noget. Det er lidt hårdt at være på 100 procent, synes jeg.

   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fatter noge gange ikke hvor dagene bliver af. Og det er jo bare repeat repeat repeat. Vi skal køre rimelig meget på rutinerne, for sker der for meget rod i især hendes soverytme, tager det flere dage at rette op på. Noget f.eks. bedsteforældre ikke helt forstår…
  Jeg arbejder desuden en smule under min barsel. Jeg har brug for at vide at jeg er mere end bare en ammemaskine, og skal have de små grå i omdrejninger. Plus det er meget rart at være en smule involveret når man nu er ansvarlig for området, og den eneste der sidder med ekspertviden og erfaring.
  Så kan folk synes om det som de vil, men det fungerer for mig.
  Nu er heldigvis også ret nem, så det giver en del frihed i forhold til at gøre det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min søn er heldigvis så nem, at jeg kan tage ham med ud nærmest hver dag. Men det bider lidt en i røven, at de normalt er så nemme, for når de så en sjælden gang er ekstra krævende, så bliver man bare slået helt hjem. Øv!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ja vi er nemlig både 1., 2. og 3. gangs – nok fordi vi bor i Virum og det er en relativt lille by. Netop barsel med nr.1 kan være ret kedelig og tiden går meget langsom, hvis ikke man selv kommer ud. Barsel nr. 2 er travl fordi man skal hente/bringe og der er mere praktisk der skal ordnes. Og med barn nr.3 er det absurd hektisk!!!! Godt jeg ikke vidste hvor meget min hjerne er på overarbejde inden vi valgte at få en 3’er – og han gider IKKE ligge selv pt. Theodor eller Teddy som vi kalder ham er fra 1/12 så jævnaldrende med din søn. Han er dog glad for sin skråstol, hvor han i dag blev anbragt så jeg kunne samle hans nye Ikea seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Wauw, tre – det lyder både skønt, men også som hårdt arbejde. Jeg fatter simpelthen ikke, hvordan mine forældre klarede at få fem børn fra 1986 til 1993 (to af dem tvillinger). Theodor er SÅ fint, faktisk i min top tre, men desværre ikke min kærestes 🙁 Og ja, min lillemand vil heller ikke ligge for sig selv for tiden, så han kommer i viklen. Vi er lige begyndt at binde på ryggen, og det gør det bestemt nemmere at få lavet praktiske ting.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool panda