All wrapped up

Yellow yearning

yellowIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Stribet kjole fra ASOS // Top fra & Other Stories // Stropløs fra H&M // Slå om-kjole fra Monki

Måske er det fordi, det stadig er så gudsjammerligt gråt, at jeg har sådan en craving efter gult. Især en festlig sag!

Sidst, jeg dressede op, må have været på min og hr. kæreste årsdag tilbage i februar, og jeg vil SÅ gerne snart have en lejlighed til at gøre lidt ud af mig selv igen. Krølle håret i stedet for at sætte det op i den sædvanlige knold. Hoppe i en kjole, hvor jeg ikke behøver at tænke over, om jeg nu kan amme i den, og om den kan tåle savl, gylp og pilfingre. Måske iføre mig en lille hæl i stedet for en praktisk flad, der kan klare flere kilometer med barnevognen. Suuuk!

Man kan vel altid håbe, og for mig er håbets farve åbenbart gult 💛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All wrapped up