Rejse med baby

Baby skal stoppe med…

baby-and-me… at stikke i et vildt hyl, når jeg forlader hans åsyn. Separationsangst er en bitch!

… at være i appetitspring. Hvor lang tid varer det omkring 6 måneders-alderen? Han er snart syv måneder, og jeg er liiidt træt af at blive vækket hveranden time for at amme 😴. Jeg vil gerne tilbage til, da han var 4-5 måneder og sov igennem, tak!

… at nægte at spise det mad, jeg laver til ham. Munden er hermetisk lukket, når der er blomkålsmos med kylling i farvandet. Det var slet heller ikke dyrt at købe det økologisk kylling til dig, sønnike!

… at tage power naps på præcis en halv time i dagtimerne. Især min svigerinde, hvis datter sover halvanden timer til lur et par gange om dagen, havde meget ondt af mig: “Kan du overhovedet nå at lave noget praktisk?”, spurgte hun med medlidenhed i stemmen. Svaret til det er nej…

… at skære tænder. Ynglet har fået tænder i både over- og undermund og er begyndt at skære tænder. Jeg får kuldegysninger ved lyden – please, sig det går over!

… at være så fandens sød og nuttet, for så tilgiver jeg alt ovenstående og mere til 💕

2 kommentarer

 • Rebekka

  Det med tænderne er en fase AlLE babyer åbenbart skal igennem – jeg kender i hvert fald rigeligt til det fra mit job i vuggestuen. Det går over!! Jeg hader virkelig også den lyd – uff!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er en creepy lyd – får kuldegysninger! Godt, det er en fase!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejse med baby