Skt. Hans

Nu som fru!

weddingJeg har gået rundt og holdt noget hemmeligt (det er altid irriterende, når bloggere gør det, hva’?). Jeg er nemlig så heldig, at jeg er blevet gift med hr. kæreste (som vel teknisk set er hr. mand nu?!)! Min kæreste, som jo også er far til min søn, friede simpelthen til mig nytårsaften, og han tog fuldstændig røven på mig.

Han har nemlig altid sagt til mig, at han ikke er “the marrying kind” og efter at have plaget, hentydet og slet og ret tigget, så har jeg med tiden accepteret, at jeg nok aldrig blev en gift kvinde – men nu har vi efterhånden så også købt lejlighed og sommerhus og fået et barn, så der er så meget andet, der binder os sammen.

Men det var nok alligevel det med, at vi fik et barn, der gjorde, at han gerne vil put a ring on it. Så på Valentinsdag – på vores 8 års-dag – blev vi gift på rådhuset. Det var kun ham, mig og vores søn, og det var helt perfekt.

Jeg var all dressed up in love (aka Chanel, Valentino, blonder, tyl og pink – jeg delte faktisk mit outfit HER), og bagefter fik vi smørrebrød, mens lillemanden boblede udenfor i sin barnevogn. Vi annoncerede nyheden for vores familier og venner, da vi holdt lillemandens halvårs-fødselsdag for et par uger siden, og selvom mange af dem nok gerne ville have været inviteret til bryllup med eget hashtag, save the date-kort og hele pivtøjet, så blev de selvfølgelig glade på vores vegne – når altså det værste chok og overraskelse havde lagt sig 😉

Nu bærer jeg det samme efternavn som min mand (!) og min søn, jeg bliver glad og blød i knæene hver gang jeg ser vielsesringen glimte på hr. kærestes (kan altså ikke få mig selv til at kalde ham hr. mand!) hånd, og ja, jeg blev sgu da lidt star struck, da det viste sig, at hende, der skulle vie os på rådhuset, var den samme, som hende der vier parrene i “Gift ved første blik” 😂

8 kommentarer

 • Tina KH

  Jamen så dejligt, et stort tillykke til jer og jeres lille skønne familie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke frue 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke og hvor er det fedt at I bare har gjort det på jeres måde!!
  Min mand og jeg (…så syret at sige!) blev selv gift i Las Vegas i februar, og det var super godt, og er så glad for at vi gjorde det! Vi havde et vennepar med som boede i USA på det tidspunkt. Men alles kommentarer var også bare “nå – hvad sagde jeres familier så til det??” – men altså vi valgte at gøre det på vores måde,og det er vi rigtig glade for – og det er vores familier også! 🙂
  Planen er så at holde en fest i december for venner og familie, men det bliver ikke specielt traditionelt 🙂

  Det lyder virkelig til at I havde en skøn, hyggelig og dejlig dag – TILLYKKE med kærligheden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Det lyder fedt med et Vegas-bryllup!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Stort tillykke med bryllup og din nye titel 🙂
  Jeg har prøvet begge dele. Hemmelig vielse på rådhuset og kirkebryllup/velsignelse med fest for familie og venner. Og begge dele var skønne, men det var faktisk helt specielt intimt på rådhuset. Der var der intet ‘show’ men kun ren og skær kærlighed mellem 2 mennesker.
  Og ja, det var altså den samme mand jeg blev gift med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Wauw, du er heldig at have haft to fester – og din beskrivelse af rådhuset er bare spot on 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skt. Hans