Til sommerfødderne

Rejse med baby

norge-2017Hr. kæreste i hånden og lillemanden i vikle 💕

Vores tur til Norge indebar også lillemandens første flyvetur, og selvom det ikke var en lang flyvetur (det var to flyveture á lidt over en time krydret med en færgetur på fire timer), så var det da nok til at få bekymringerne til at flyde: Græder han hele vejen? Hvordan fungerer det lige med klapvogn i lufthavnen? Hvor meget babymad må man have med i håndbagagen? Det er bare nogle blandt ALT for mange spørgsmål, der rumsterer i hovedet sammen med den alenlange pakkeliste.

Heldigvis er der mange andre før os, der har rejst med en baby, og de erfaringer kan vi andre jo så gøre godt af. Jeg vil anbefale jer to (tre) blogs, som to af mine bekendte fra journaliststudiet står bag (så jeg ved, de researcher alting til døde ligesom mig 😉). Rasmus står bag Farstrack – altid forfriskende med en daddy blog, og han er simpelthen så flittig, at han også står bag rejsebloggen One Small Step For A Man, hvor han blandt andet har testet denne geniale rejsebarnevogn.

Julie deler ud af sine rejseerfaringer på Gerda Globetrotter. Hun har lige været på road trip i USA med sin datter, og det har givet mig blod på tanden! Har altid synes, det virkede lidt uoverskueligt med en baby på bagsædet på langtur, men det kan lade sig gøre.

Hvad er dit bedste tip til at rejse med baby? Personligt var jeg glad for, at jeg pakkede en vikle i håndbagagen… De kære nordmænd formåede nemlig at smide vores bagage (inklusiv klapvogn) væk i tolden i Oslo, så vi havde 20 min. til at komme gennem security (igen) og nå vores næste fly til Bodø, hvor vi så skulle klare os fire timer uden klapvogn. Stress!

3 kommentarer

 • Tak for anbefalingen! Jeg håber, I havde en dejlig tur til Norge på trods af den kedelige oplevelse i lufthavnen. Faktisk har jeg lige skrevet lidt om de bedste og de værste lufthavne, vi har besøgt med baby. Og der er Oslos lufthavn ellers på den gode side. Men de er vist kendt for det med rod i bagagen. Men læs gerne med. 🙂
  http://gerdaglobetrotter.dk/de-tre-bedste-lufthavne-til-rejsende-med-baby-og-de-vaerste/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi havde en dejlig tur til Norge – trods lufthavnskaos og virkelig dårligt vejr… Og Oslo Lufthavn er sikkert rigtig fin, hvis man ikke lige bliver udsat for bagageforsvindingsnummer 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for anbefalingen! Jeg håber, I havde en dejlig tur til Norge på trods af den uheldige oplevelse i lufthavnen. Det er lidt pudsigt, for jeg har liiiige skrevet en top tre over de mest babyvenlige lufthavne (og de tre MINDST babyvenlige), og der har jeg altså nævnt Oslo. Men de er vist også kendt for det der med bagagen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til sommerfødderne