Perfect wrap dress

Slow summer

paris-babyJeg gearer op til at være på farten resten af juli måned – først en smuttur til Svendborg efterfulgt af et par uger i Paris – så derfor er der alt for stille herinde resten af juli. Hvis tiden er til det, vil jeg kigge herind en gang i mellem – og ellers må I nyde sommeren (og ja, den danske sommer skal nok komme, er vi ikke enige om det?! Det er selvfølgelig mit held, at jeg er på barsel, når det er den mest elendige sommer 🙄)

2 kommentarer

 • Ida

  Hej Maria
  Hvis du en dag får lyst til at sælge din bæltetaske fra Becksöndergaard, så vil jeg gerne stå først i kø til at købe den! 🙂 Mange hilsner Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den med tie-dye? Den bruger jeg nærmest hver dag, så det kommer nok ikke til at ske foreløbigt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect wrap dress