On days like these

Et helt, halvt år

wedding-2
I dag er det et præcis et halvt år siden, jeg blev gift med hr. kæreste. Sikke tiden flyver. Det er især sjovt at se, hvor lille lillemanden var dengang. Kun to en halv måned gammel, og så fik han altså lov at komme med på rådhuset som den eneste. Han lå og sov i sin lift og vågnede, lige da ceremonien var færdig.

Nu ormer han rundt på gulvet og prøver at gnave i mine fødder med sine otte sylespidse tænder, og mens jeg har skrevet dette indlæg, har jeg måtte hive ham væk fra diverse ledninger og skuffer, som han forsøger at åbne.

Vi har faktisk ikke de store planer for at fejre dagen, for hr. kæreste skal desværre arbejde længe, og jeg får hænderne mere end fulde med at være alene med min krudtugle #livetsomforældre

2 kommentarer

 • Siff

  Årh, jeg vidste slet ikke I var blevet gift! Yay! Har seriøst vente i årevis på, at I blev smedet sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hvor er du sød! Og ja, så har vi været to, der har ventet i årevis 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On days like these