Prikker & smock

Mandag og flæserøv

medina-hoodieIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Hoodie fra Mevation – Custommade

Go’ mandag-morgen! Der har (igen) været lidt for stille her på bloggen. Jeg var ret så overbevist om, at vi havde en bærbar liggende i sommerhuset, men den havde hr. kæreste så taget hjem til København, og selvom jeg da har telefonen, så er jeg åbenbart så OG, at jeg stadig foretrækker at blogge med et tastatur og et billedbehandlingsprogram 😉

Gad godt at skyde ugen i gang i denne fine hoodie, som selveste Medina har lavet til et godt formål. Synes, det er ret cool, at den fortil ligner en lang hoodie, men så er der lige en feminin flæse bagtil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prikker & smock