Til sommerhuset

Søndagssang: Martin Solveig – All Stars ft. Alma

martin solveigKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Så er en endnu en weekend ved at være ved vejs ende, og nu står lillemanden og jeg over for den sidste arbejdsuge, inden farmand går på barsel med os i en måned. I slutningen af september returnerer jeg på arbejde, og så er det min mands tur til at underholde ynglet ind i det nye år, hvor vi forhåbentlig har fået pasning til ham.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har glædet mig helt vildt til, at hr. kæreste joiner os i barselsboblen. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg liiidt træt af konstant at skulle hive min søn væk fra potteplanter, ledninger og andre dødsfælder, og jeg kommer ikke til at savne at skulle tørre nærmest hele spisestuen ned, efter han har spist (og det gør han altså fire gange om dagen!).

Det har været skønt at følge hans udvikling på første parket de seneste snart ni måneder, men jeg glæder mig nu også til at komme ud og beskæftige mig med andet end min baby. Jeg har ikke været væk fra lillemanden i mere end et par timer, da jeg har ammet og ikke har kunne pumpe ud til ham. Til tider har jeg følt, at vi har været i den vildeste symbiose, men der har også været tider, hvor jeg følt, at jeg har hængt på en lille sugemalle, og jeg nærmest har fået klaustrofobi af den manglende frihed.

Jeg tror – og håber – at det bliver sundt for mig at savne min søn. Men jeg er sikker på, at piben nok skal få en anden lyd, når jeg er retur på job 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til sommerhuset