(gårs)Dagens outfit: Back to work

(gårs)Dagens outfit: A little Chanel

outfit_260917Jakke fra By Malene Birger, top fra Gina Tricot, bukser fra Zara, sko fra Chanel, taske fra Soaked in Luxury

Jeg købte dette par sko, da jeg var i Paris i juli, men jeg tror egentlig ikke, I har set dem in outfit action? De er bare så rare og behagelige, men kan dresse de fleste outfits op – perfekte til både barsel og arbejde… Eller det siger jeg i hvert fald til mig selv for at retfærdiggøre den heftige pris 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Back to work