I'm still here

(gårs)Dagens outfit: Back to work

outfit_250917Trøje fra Topshop, kjole fra Ganni, taske fra Soaked in Luxury, sko fra Aldo

Puha! Det ene billede blev da godt nok ikke helt skarpt, men det er nok meget repræsentativt for, hvordan jeg har det for tiden. Min søn vil nemlig gerne stadig amme rigtig meget om natten, hvilket betyder en lidt slatten mor på arbejde. Jeg tror, han har fået ekstra behov for nærhed, nu når jeg er startet på arbejde, og det behov vil jeg så gerne imødekomme – godt, der findes kaffe 😉

Kjolen fandt jeg i Ganni Postmodern, og der er altid så mange fine ting, når jeg finder tiden til at slå et smut forbi. Det er nok meningen, at det er en midikjole, men på mini-mig er den altså en maxi…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm still here