(gårs)Dagens outfit: A little Chanel

Knit it like Ganni

boelgegenserBilleder fra Anett1304

Den mest ombloggede strik må pt. være Gannis, men puha, den er ret så hamper i pris (specielt når man som jeg lige har været på barselsdagpenge med nedsat sats…). Så hvis jeg nogensinde skulle få tiden, så ville jeg måske give mig ud i at strikke en lignende version selv. Bølgegenseren her er i hvert fald mægtig fin! Opskriften kan købes HER.

6 kommentarer

 • Louise

  Den er jeg også lige faldet over på Instagram – og bemærkede også ligheden med Gannis (samt prisen!). Jeg er på barsel og overvejer et break fra babystrikkeriet, så denne kan komme på pindene🙂

  Hvilket garn kunne du finde på at bruge? Jeg overvejer en mohair-tråd og en alpakka i stedet for Drops air, som opskriften foreslår. Eller måske Itos Sensei …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg ville helt klart bruge noget mohair som følgetråd. Måske ikke alpakka som den anden, måske et garn, der er tykkere, ellers tager det jo en krig at strikke den 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej
  Eftersom jeg selv ikke er så god til at strikke, har jeg fået min mor til at strikke denne bluse til mig (hvor jeg så har købt garnet og opskriften), men hun har lidt problemer med hensyn til indsnævring i arm gabet. Hvordan har du båret dig af der? Opskriften skulle vist være snørklet at forstå

  Håber du måske kunne hjælpe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg mindes ikke, det var svært at forstå – fulgte faktisk bare opskriften, så der er jeg nok ikke den bedste hjælp…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Hej, er opskriften på svensk/norsk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, den er på norsk 🙂 Men jeg synes ikke, den er svær at forstå, hvis man er en nogenlunde rutineret strikker. Man kan også komme langt ved bare at google 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: A little Chanel