Knit it like Ganni

(Ons)dagens outfit: Sensommer-gul

outfit_270917Trøje fra Mads Nørgaard, bukser fra Rought Studios, taske fra Marieta Cox, sneakers fra Nike

Så er weekenden her! Og jeg behøver ikke engang sige “endelig”, for ugen er fløjet afsted. Min tilbagevenden på arbejde er gået over al forventning – både for mor, men også for far og søn, der rigtig hygger sig derhjemme.

Men nu er weekenderne så tilbage til at være totalt hellige, og jeg vil nyde at være sammen med mine to drenge. De sidste mange weekender har vi været i sommerhus, men da der også er bud efter at se os, så bliver vi i byen denne weekend. Har I nogle skønne weekendplaner?

2 kommentarer

 • Louise

  Ih hvor er du altså en meget mere tjekket mor end jeg er! Og min datter er ellers 2,5 år 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er sødt sagt af dig! Føler mig nu ikke så tjekket 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knit it like Ganni