Luksus vs. budget: Sock sneakers

Bløde bukser

hm-cashmere-pantsCashmerebukser fra H&M

Jeg skælder lidt mig selv ud over, at jeg ikke tjekkede de nye varer fra H&M (åh ja, dengang man var på barsel, havde man jo tid til den slags…), for så ville disse rare cashmerebukser ikke allerede været revet væk.

Under min barsel blev jeg svært forfalden til disse bløde benklæder, og selvom jeg ikke tøffer rundt derhjemme med baby mere, skal det da ikke forhindre mig i at køre videre med min “vane”. Jeg må håbe, de kommer på lager igen i min størrelse…

2 kommentarer

 • Malene LN

  Tak for tip. Haha, sjældent har jeg spenderet 700kr så tjept, som da jeg klikkede på linket og opdagede at de grå var tilbage i min str (42). PERFEKT! Godt jeg har barsel til februar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Så lidt! Og heldigt, at du har fået fingre i dem – jeg tjekker dagligt, om de er tilbage på lager, men øv, de er totalt udsolgt nu!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Sock sneakers