Luksus vs. budget: Rygsæk med stil

Currently craving

craving-start-oct17

Jakke fra Vero Moda // Taske fra Becksöndergaard // Heattech-top fra Uniqlo // Hue fra Chanel // Bukser fra Zara // Støvler fra Samsøe & Samsøe // Strik fra Topshop

Min lillemand har de sidste dage været syg, og det forklarer den rungende stilhed herinde – jeg har hver dag skyndt mig hjem efter arbejde for at aflaste hr. kæreste, der har hængt på en lille, pjevset feberbaby. Nu ligger bebs og sover uden på terrassen, det trænger han også til efter at have holdt en times nattefest. Og jeg udnytter tiden med at drikke kaffe og trøsteshoppe 😉

Vinterstøvlerne er et godt bud på årets investering på den front for mit vedkommende, og så gad beanie-gale mig godt at have en luksusversion fra Chanel – den ville helt klart peppe det fedtede morgenhår op, som jeg sporter pt. Og i samme ombæring, er der andre, der glæder sig til, at Chanel åbner en butik i København i 2018? Ironisk nok kommer den til at ligge lige ved siden af min bank…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Rygsæk med stil