November ends

1 år

a-021216I dag fylder min søn 1 år – og som alle andre forældre synes jeg, at det er helt vildt, som tiden flyver! Jeg mener, jeg fødte ham jo i går, føles det som…

Den nærmeste familie kommer i eftermiddag over for at fejre ham. Og børn har jo altid sådan en fantastisk timing, så han har ligget syg med opkast og tynd mave, men det er ved at vende nu. Hans humør fejler i hvert fald intet 😉 Og da hverken hr. kæreste og jeg er blevet smittet, så satser vi på, at vores gæster heller ikke bliver det.

Da jeg vågnede i nat kl. 2.30 for at amme ham (ja, vi er så heldige, at vi stadig natammer…), skete det nærmest på præcis samme tidspunkt, hvor jeg for et år siden vågende med veer. Kl. 10.15 blev han født, så det var en voldsomt hurtig fødsel. Det har man jo nærmest glemt alt om nu, for jeg har den sødeste, sjoveste og mest frække dreng, som jeg glæder mig til at fejre mange fødselsdage for og med <3

8 kommentarer

 • Julie

  Stort tillykke med ham – utroligt der er gået 1 år! Min søn fyldte 1 år i går 1/12. Han har også fået en virus i bleen disse dage, øv det er synd, men han virker ret upåvirket faktisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Stort tillykke med din dreng <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Tillykke med din dreng. Han er godt nok nuttet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort forsinket tillykke. Fatter heller ikke at Alice bliver 1 år om en uge. Om en uge!!! Det er jo så tosset.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November ends