Der er 3 dage til jul, og...

Det’ jul igen

Annonce

Processed with VSCO with hb1 preset Glædelig lillejuleaften! Har julefreden sænket sig, er I allerede “hjemme” til jul? Vi kører først hjem til Fyn i morgen, for i eftermiddag/aften skal vi ses med lillemandens farmor og farfar her på Amager og ønske glædelig jul.

Billedet er fra sidste års juleaften, hvor vi fejrede lillemandens første jul – netop hos hans farmor og farfar. Bare tre uger gammel var han, og han sov fra det meste i sin lift. Jeg har på fornemmelsen, at det ikke bliver sådan i år 😉 Det bliver nok nærmere mig, der styrter rundt efter ham, så han ikke vælter juletræet…

Jeg vil ønske jer en rigtig glædelig jul! Må I fejre den præcis, som I ønsker og lyster <3

Stramt budget til hyggen? Så sammenlign hurtigt mulighederne for at låne penge her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er 3 dage til jul, og...