#imperfect

Pink cravings

pink-cravings-171217

Bærefrakke i uld fra Mamalila // Ombre strik fra Envii // Sko fra Ganni // Bluse fra Baum und Pferdgarten // Dunvest fra Hunkøn

 Så er jeg retur fra en skøn tur til Hamborg, hvor ynglet opførte sig eksemplarisk og over al forventning. Jeg tænker, at bikse en guide til børnevenlige Hamborg, når/hvis jeg engang nogensiden får tid til det 😉

Indlægget her skal handle om pink, for som I nok ved, er det en farve, jeg aldrig kan få for meget af. Jeg drømmer især om bærefrakken, da man både kan bære sit barn på mave og ryg i den, og pt. bærer jeg ikke så meget på ryggen, som jeg kunne tænke mig, da jeg ikke har overtøjet til det.

Skoene har jeg allerede savlet over HER, og blusen fra Baum und Pferdgarten er bare så delikat og fin (og fås forresten også i gul, der er lige så flot). En strik kan man jo altid bruge, og når den er ombre, så er det bare endnu bedre. Meget apropos strik så ville vesten være et perfekt match til mine mange strikkede sweatere – endelig en dunvest, der faktisk er PÆN!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#imperfect