Siden sidst...

Arket Kids

arket-kidsTracksuit-jakke // Sweatshirt // Regnjakke // Bukser

I sidste uge tog jeg mig en rigtig osetur i indre by, det er godt nok lang tid siden, jeg har gjort det! Men min lillesøster havde også fri og tilbød at skubbe ynglet rundt, mens jeg fik frie hænder til at bladre tøj på bøjler.

Jeg var blandt andet i Arket, som jeg endnu ikke havde besøgt, og der blev jeg især vild med deres børnetøj. Der skal jeg helt sikkert shoppe lidt, når lillemanden skal op i næste størrelse.

Der er godt nok et par trin, man skal forcere med vognen, men når det er klaret, så er der både en fin lille café og puslefaciliteter i Arket. Bare et lille tip til jer barslende mødre 😉 Fik jeg nævnt, der også er fint tøj til nyfødte?

2 kommentarer

  • Katrine

    De har faktisk en super fancy “rampe” til barnevogne i indgangen fra Købmagergade men man skal bare have personalet til at trykke på en knap og vupti så bliver trappen lavet om 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst...