Currently craving

Siden sidst…

img_0137…har vi købt en brugt Kili-seng fra Sebra til lillemanden på Reshopper, og pigen, der tidligere har sovet i sengen, sendte dette brev med. Sååå søøødt!

…har mor her fundet ud af, at hun slet ikke er klar til, at lillemanden skal sove i egen seng på eget værelse. Så det venter vi lige lidt (læs: meget) med.

…har min lille familie fundet hverdagsrytmen med arbejde, institution, hente og bringe. Men så ryster vi også lige posen ved, at hr. kæreste starter nyt job på torsdag. Det skulle jo nødigt gå hen og blive kedeligt!

…tæller vi nærmest ned til, at vi kan åbne sommerhuset for sæsonen. Vi satser på, at polarkulden snart bliver erstattet af tropebrise (det ville kun være fair, ik?).

…vil lillemanden kun spise kød og sovs. “Men han er jo DIN SØN”, konstaterede en kollega. Som mor og far, så søn (og så river jeg bare lidt ekstra grøntsager ned i frikadellefarsen).

…kom hr. kæreste hjem og proklamerede, at han godt kan li’ navnet Leonard. Ro på, makker!

…har vi booket de fleste rejser for i år. Hej, Oslo i maj, Wien i juli og Nice i november.

…har jeg i samme ombæring overvejet, om man ikke lige kunne klemme en tur til New York City ind i programmet (og budgettet).

…har jeg været svært misundelig på lillemandens flyverdragt og overvejer denne eller denne til mig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving