Sommerbryllup

Spring Cravings

spring-cravings
Kjole fra Y.A.S. // Clutch fra Mango // BH og trusse fra & Other Stories // Solbriller fra Monki // Sko fra Ganni // Jakke fra & Other Stories

Jeg håber, I har haft en skøn weekend! Selv er min gået med at passe en feber-slap tumling (der så ikke har tumlet så meget!). Imens har det skiftevis drysset ned med sne, og solen har skinnet fra en blå himmel, og jeg håber inderligt, at foråret snart melder sin ankomst.

På mine garderobecravings kan man i hvert fald se, at det er blevet forår 😉 Clutchen ville være perfekt til sommerbryllup og minder mig om pressede, tørrede blomster – som en sidebemærkning kan jeg nævne, at jeg endelig har fået købt min ramme, som jeg har blogget om HER, så jeg kan få sidste sommers tørrede blomster op at hænge.

Skoene fra Ganni har jeg også længe savlet over – de fine blomsterbånd er et perfekt match til solbrune ben (som forhåbentlig snart er en realitet!), mens det fine undertøjssæt kunne være en rar variation over de kedelige og slidte amme-BH’er, som jeg efterhånden har levet i i alt for lang tid…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerbryllup