Spring has sprung

(gårs)Dagens outfit: Neon leopard

mor-og-a-5outfit_100418mor-og-a-3Jakke fra Custommade, tee fra Ganni, nederdel fra Milk Copenhagen, sneakers fra Adidas, vikle fra Artipoppe

Det her er min yndlingsvikle – neon og leopard, den er jo som lavet til Maria! Desværre var jeg ikke hurtig nok på tasterne, da denne vikle blev udgivet sidste år, så jeg måtte på brugtmarkedet. Heldigvis var der en sød mama, der gerne ville af med den til mig, så den kommer faktisk hele vejen fra Filipinnerne, og den kommer nok ikke herfra igen 😉

Viklen er i 100 procent bomuld, hvilket gør den dejlig nem at vaske, skulle der ske uheld. Vi har ikke brugt den så meget om vinteren, da vi foretrækker lidt mere uld, cashmere og dertilhørende varme, men nu når foråret er her, så er den blevet fundet frem igen. Det er nok kun andre viklemødre, der forstår min besættelse, men det er altså ren kærlighed i stofform 😉

2 kommentarer

  • Louise

    Jeg begav mig ud i vikleeventyret – også efter din sidste post om viklelivet! Har også anskaffet mig en fra Artipoppe og har så en billigere udgave fra Little Frog også. Synes stadig der er meget at lære, men jeg forstår så godt kærligheden til at stykke stof 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring has sprung