A year ago...

Worth it!

worth-itUld/silke-dragt fra Hust & Claire // Savlesmække fra Homeyness // Sko fra Ecco

Jeg har før lavet et indlæg om, hvor man (læs: jeg) på visse punkter sagtens kan spare, når det kommer til indkøb til baby, så jeg tænkte, at jeg også ville dele et par steder, hvor jeg gerne spenderer. Og lige den sædvanlige kedelige disclaimer med, at alle babyer jo er forskellige, så hvad der fungerer for os, er måske ikke det rigtige for jer 😉

Min lillemand blev frygtelig svedig og klistret af at sove i natdragter i bomuld (dem havde vi hamstret en del af fra H&M til at starte med), så vi gik ret hurtigt over til heldragter i uld/silke. Holder baby perfekt tempereret og sørger for at baby ikke vågner klistret til af sved.

Til at starte med var vi mere end tilfredse med dem i uld/silke fra Joha, men da han begyndte at kravle, sled han alt for hurtigt hul i knæene, og så blev det altså lidt dyrt i længden. Derfor fandt jeg frem til Hust & Claires uld/silke-dragter, som er MEGET dyre, men bare holder og holder. Jeg køber dem på udsalg i den næste størrelse, så sparer man da lidt 😉

Vi har været igennem utallige savlesmække her på matriklen, og ingen – ABSOLUT INGEN – når dem fra Homeyness til sokkeholderne. Vi fik oprindeligt dette fine sæt i gave, og siden er vi blevet så glade for savlesmækken, at jeg har været ude at købe tre til – til trods for en pris på 149,95 kr. PR. STK.! Lillemandens sidste tand er ved at bryde igennem, og forhåbentlig stopper det værste savleri efter det, ellers må jeg ud og købe flere, da mit tøjvaskeri simpelthen ikke kan følge med med kun fire savlesmække…

Jeg har før lavet samarbejder med Ecco, og vi er blevet så glade for mærket her på matriklen, at lillemandens første par sko selvfølgelig skulle være fra Ecco (og nej, han er desværre ikke sponseret!). Både hans første par sko og vinterstøvler er fra Ecco, og vi har været mere end tilfredse. Jeg har længe savlet over ovenstående par sko til lillemandens næste størrelse, og nu når de er på tilbud, må jeg hellere slå til 😉

Hvad spenderer I gerne lidt ekstra på, når I shopper til jeres yngel?

Hilsen moderen – der lige nu shopper regntøj, gummistøvler og termotøj #lifewithkids #godtdersnartkommerbørnepenge

2 kommentarer

 • Camilla

  Vi køber også uld/silke – dog mest fra Joha. Vi bruger både uld/silke nattøj og undertøj. Det er bare lækkert, men også dyrt 😅🙈

  Vi bruger også sko fra Ecco 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, uld/silke er ikke billigt – og umuligt at finde på Reshoppper, når de kommer op i større størrelser…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago...