Dagens outfit: A while ago

Dagens outfit: Store ærmer uden mave

outfit_080518Kimono fra Kimono in the Clouds, top fra H&M, silkebukser syet i Vietnam, sandaler fra Birkenstock og taske fra Becksöndergaard

Ynglet er ENDELIG puttet (vi er inde i periode, hvor det tager op til en time at putte det stædige asen – til gengæld sover han endelig igennem hele natten, så jeg klager ikke!), hr. kæreste er ude at fiske, så nu har mor her slået benene op med et glas rødvin inden for rækkevidde, og NU skal der netshoppes. Yas!

Men inden jeg er videre på virtuel shoppetur, vil jeg lige vise dette outfit fra starten af denne måned.

Jeg elsker denne kimono! Synes, den er noget af det pæneste… Både i snit, print og materiale. Ærmerne er ret dramatiske, og på en eller anden måde synes jeg, at det fungerede bedre, da jeg var gravid med min voksende mave. Det var som om, at den store mave ligesom udlignede de store ærmer. Men altså, gravid eller ej, så kommer jeg stadig til at gå i kimonoen 😉

I kan se kimonoen med mave HER og HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: A while ago