Luksus vs. budget: Delicate whites

Er liiidt træt af…

…WiFi’en i vores lejlighed, der altid er SINDSSYG dårlig. TDC siger, at de ikke kan gøre noget, da det er et generelt problem for folk, der bor i lejlighed. Det eneste, vi kan gøre er at skifte frekvens, men det skal vi så gøre konstant. Det kan da ikke passe, at man ikke kan gøre andet?!

…at lillemanden spiser alle de grønne ribs og ikke de RØDE.

…at jeg lidt er ugens gæst herinde på bloggen for tiden. Men jeg vil åbenbart hellere strikke, når jeg har en ledig stund.

…at jeg gerne vil købe at par Hermès Oran-sandaler, men at de altså også lige koster så meget som en måneds institutionsplads til lillemanden (ja, det er åbenbart den nye målestok).

…at jeg skal til to bryllupper denne sommer og allerede er i kjolepanik (jeg ved godt, at jeg bare burde grave et eller andet frem i skabet).

…VM i fodbold. Der florerer pt. tre tips-konkurrencer på min arbejde, og man kan ikke melde sig fra maillisterne åbenbart. Og så har min sidemand på kontoret da også lige fået hængt en fladskærm op foran vores plads, så han kan se alle kampene. Jeg er pænt sikker på, der ville falde brænde ned, hvis jeg foreslog, der skulle køre “Keeping Up With the Kardashians”på den skærm i stedet.

…min lillemands frisure. Eller måske mangel på samme. Jeg er for nærig til at spendere på en frisør, mens sidst vi klippede ham, lignede han noget, der var løgn…

6 kommentarer

 • Zarah D

  kan kun sige retrospektivt når jeg ser billeder af min yngste at jeg ville ønske jeg havde brugt penge på en frisør – for nøj han er grim med hjemmeklip

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det bliver ikke altid lige kønt med hjemmeklip, men min nærige mand er overbevist om, at øvelse gør mester 😀
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi havde også udfordringer med wifien i vores hus, men der er det måske lidt mere normalt, når det skal dække et så stort areal. Vi fiksede dog problemet med at købe et Wifi Access Point, som sender et bedre wifi signal ud end det indbyggede i de routere man får med fra sin udbyder. Vi har denne https://www.bedresignal.dk/ubiquiti-unifi-uap-ac-liet-tradlos-forbindelse-802-11a-b-g-n-ac.html?gclid=EAIaIQobChMIwvrMyePd2wIVV4GyCh10EQUVEAQYASABEgLKFvD_BwE og den giver et fantastisk signal i hele huset og lidt af haven. Så hvis i skal have det ordnet, så er det nok den vej i skal gå. TDC kan næppe gøre noget andet end hvad i har fået at vide 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip – det vil jeg klart undersøge nærmere!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vi havde samme problem – også med TDC. Men google WIFI løste problemet – den skifter F.eks. automatisk frekvens. I den dyre ende, men det værd for at slippe for de daglige frustrationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Delicate whites