Forever craving espys

Heat waves

heat-wavesTop fra Stine Goya // Clutch H&M / Hårspænde fra Pico // Sko fra H&M // Bukser fra Designers Remix // Badedragt fra Marysia // Solbriller fra Fendi

Jeg er draget mod bølger – måske fordi jeg for tiden tilbringer hver en ledig stund ved stranden. I sommerhuset er det ved stranden på Orø, der nok må tage prisen som den mest børnevenlige strand. Jeg tror seriøst, man skal gå 500 meter ud, før man som voksen har vand til navlen.

I hverdagene går turene til Amager Strandpark, når lillemanden er hentet fra vugger, og i dag nød vi fridagen i Dragør. Det ER altså om at nyde det gode vejr, mens det er her!

Tilbage til bølgerne på tøjet – eller scallops, som de jo hedder på engelsk. Bukserne har jeg købt for et stykke tid siden, men endnu ikke haft på, da det simpelthen har været for varmt. Toppen fra Stine Goya frister også – kan man egentlig få for mange pailletter i ens liv. Det tror jeg ikke 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever craving espys