Mulberry-drømme

Tips til Wien og omegn?

Min lille familie, der sidste år nød to uger i Paris – I kan læse guide til Paris med baby HER

Jeg er den vildeste tidsoptimist, eller hvad man nu skal kalde, for tiden. Jeg går rundt og tror, det stadig er starten af juni, og at der derfor er laaang tid til, jeg har ferie, men i al sin gru er det gået op for mig, at vi rejser lørdag i NÆSTE UGE, og jeg er hverken forberedt mentalt eller rent praktisk på det.

Men hvorom alting er, så skal jeg nok nå det hele, for det plejer jeg på en eller anden måde at formå. Og hvis der er noget, jeg ikke når, så går det nok også. Det er nok det der med at blive mor: Man erkender, at man ikke KAN nå det hele, men man finder også ud af, at jorden ikke går under af den grund 😉

I år har vi byttet os til en bolig lidt uden for Wien, hvor vi skal bo i to uger (læs mere om boligbyt HER). Vi skal køre til Hamborg (nu jeg tænker over det, så skylder jeg vist en guide til Hamborg med en et-årig, oh well, der var jo det der med, at man ikke kan nå det hele…), og derfra smider vi bilen på et tog og triller til Wien.

Og nu da den her ferie, som altså har været planlagt LÆNGE, lidt er kommet bag på mig, så har jeg ikke haft så meget tid til at researche, så jeg vil hjertens gerne have jeres bedste (og gerne børnevenlige) tips til Wien og omegn (hurra for bil!). HIT ME!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mulberry-drømme