Når ferie er knap så meget ferie

Første egostrik

Trods sygdomskaos og en ferie, der ikke helt er gået som forventet, så blev jeg endelig færdig med min første – men bestemt ikke sidste – egostrik. Det er lidt ironisk, at denne tykkede, vamsede strik hoppede af mine pinde under en hedebølge, men den minder mig om, at jeg skal sætte pris på varmen, så længe den varer, for før vi får set os om, så er det sweatervejr og tid til at proppe ynglet i flyverdragt og vinterstøvler.

Opskriften på strikken er ret så inspireret af Ganni, og jeg bloggede om opskriften for første gang HER. Jeg har allerede mit næste egoprojekt på pindene, og nu er manden også begyndt at plage om, at jeg strikker noget til ham, så der bliver rigeligt at tage sig til 😉

De næste dage kommer dog til at gå med gode venners bryllup, hvor lillemanden endda skal overnatte hos farmor og farfar første gang. Det kommer til at gå så fint og bliver nok mest hårdt for mor end søn…

4 kommentarer

 • Jeg var også ude i god tid, jeg startede med at strikke af bambus allerede i vinter, så det var klar til denne sommer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er da godt tænkt – jeg er i gang med hør, bomuld og bambus nu… Håber, sommeren holder, til jeg er færdig med mine projekter.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Hejsa
  Hvor er den bare fin og lækker!!! Skal selv snart igang, men kan ikke rigtig finde ud af hvilken farve og garntype jeg er til… Hvad har du strikket din i??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Teresa!
   Tak! Det er Puno fra Gepard i farven gammelrosa.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ferie er knap så meget ferie