(gårs)Dagens outfit: Kimono mama

Om egostrik og strikketrends

Indrømmet, strikkeriet lokker altså lidt mere end bloggeriet i disse dage. Når ynglet er puttet om aftenen, kan jeg slet ikke vente med at kaste mig over pindene.

Pt. er jeg ved at strikke ærmerne på den utroligt populære Ganni-inspirerede bølgegenser. Og den bliver altså fantastisk pæn, hvis jeg selv skal sige det. Og da den skal strikkes på store pinde, så går det lynende hurtigt. Jeg fik garninspiration af ovenstående Instagram-billede, og generelt er Instagram utroligt god inspiration til, hvad min næste egostrik skal være.

Min sweater strikkes i Puno fra Gepard i farven gammelrosa, jeg har Snefnug fra Camarose i lys rosa liggende, da jeg faldt over det smukke garn på tilbud – så nu får jeg to rosa bølgegensere 😛

Hvis I også får strik-inspiration på Instagram, så har I nok ikke kunne undgå at falde over diverse sommertoppe, der er utroligt populære. Jeg udset mig 4 i 1-sommertop, som jeg har tænkt mig at strikke med både flæse og peplum. Ej, men den bliver så flot! Garn og opskrift er allerede indkøbt, så nu skal den bølgegenser bare af pindene.

Opskriften kan købes HER.

Strik i mohaigarn er all the rage, og jeg drømmer også om en sky-let og smørblød lækkerhed. Sorbetcardiganen kan strikkes i netop den farvekombination man er til, og efter min mening kan man altid bruge en god cardigan i samlingen. Opskriften kan købes HER.

Og vi bliver lidt i mohair-afdelingen, for Fluffy Fluffy Sweater står også på min egostrik-projektliste. Opskriften kan pt. ikke købes, da den skal ud til teststrik først, men hold øje på Insta, hvis I som mig også er til fluff og glimmer 😉

Hvad står på din ego-strikkeliste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Kimono mama