Ting, jeg gjorde i Aarhus...

That time of the year

Strik fra Just Female // Cashmeretop fra Club Collection // Kjole fra Pieces // Solbriller fra Mango // Taske fra Becksöndergaard // Sandaler fra Billi Bi

Mon ikke vi aller føler, at sommergarderoben (for engangs skyld!) er kommet rigeligt i rotation denne sommer? Jeg er i hvert fald klar til at embrace det alt for kort vindue, hvor vejret tillader sommerkjole + strik + sandaler-kombinationen.

Pieces gør det godt for tiden (har lige købt denne), og næste køb må næsten blive denne alt for pæne kjole. Og når det bliver endnu koldere, så ville en smørblød cashmeretop under lune noget så lækkert!

Jeg er nede med alt det fløjl, der florerer for tiden, men også lidt traumatiseret, for jeg havde et mindre fløjlmisbrug i 90’erne… Måske man skulle give sig i kast med materialet igen i form af en taske eller kasket, inden jeg kaster mig fløjl-frådende over diverse par bukser og spencerkjoler 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting, jeg gjorde i Aarhus...