That time of the year

Back at it

Efter at have haft en virkelig god strikkesommer troede jeg ikke rigtig, det kunne ske: Jeg har mistet min strikke-mojo. Garnet til de næste mange projekter er ellers indkøbt, men jeg “føler” dem ikke rigtig for tiden, og hvis der er noget, jeg ikke kan, så er det at “pligt-strikke”.

Næ, det er den famøse lyst, der skal drive værket, og jeg tænker lidt, at ovenstående strik kan gøre det for mig. Det er en opskrift fra Oh Land for Sandnes Garn, og hvis I som mig er til farver, finurlighed og finhed, så skal I altså tjekke opskrifthæftet ud – jeg har personligt lyst til at strikke DET HELE. Både til mor, barn og mand (selvom jeg tvivler på, at hr. kæreste kan lokkes i en konfetti-sweater).

For nylig interviewede jeg Oh Land i forbindelse med mit arbejde, og hold nu kæft, hvor er hun sej. Hun er sanger, laver seje collabs med Sandnes Garn og B&O, “X Factor”-dommer og ikke mindst mor. Og da jeg spurgte hende, hvordan hun dog fik tid til alt det, så svarede hun som det mest naturlige: “Men det gør jeg jo bare”. Så nemt – og alligevel så svært…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That time of the year