Første graviditet vs. anden graviditet

At vente sig over vinteren

Bærejakke fra Mamalila //  Kjole fra Stine Goya // Strømpebukser fra H&M // Ventejeans fra H&M

Jeg har jo været gravid før, så man skulle bare tro, at jeg havde styr på det der med ventetøj – eller måske mere det som de fleste gravide kvinder bestræber sig på: At købe så lidt ventetøj som muligt 😉

Men denne, min anden graviditet, er lidt anderledes end min første. Sidst var jeg gravid over sommeren og ind i efteråret, og denne gang kommer jeg til at være gravid i hele vinterhalvåret, og nu når jeg også har en søn på knap to, der skal på legeplads og underholdes på diverse udflugter, så stiller det unægteligt nogle andre krav til min graviditetsgarderobe.

Det skal være varmt, det skal være behageligt, jeg skal kunne bevæge mig meget i det – og læg så dertil, at maven bliver meget større meget tidligere denne gang, ja, så er jeg altså ikke kommet udenom at købe lidt ventetøj.

Jeg hoppede allerede i det ene par ventejeans, som jeg ejede fra min første graviditet, ret tidligt, og jeg har gået så meget med dem, at jeg har tilladt mig at købe et par til i en lidt mørkere vask, som også allerede er flittigt brugt.

Jeg kan stadig passe mine strømpebukser, men har planer om at købe en stak fleecestrømpebukser i ventemodellen. Jeg sværger i forvejen til fleecestrømpebukserne fra H&M, så dem er jeg ret sikker på, jeg bliver glade for.

Stine Goyas Fantastique-kjole er den langærmede søster til Brush-kjolen, som jeg er ekstremt glad for – både som gravid og ikke-gravid. Jeg tænker, at en langærmet version er lidt bedre i kulden, og så er guldstjernerne perfekt til både julefrokoster, juleaften og nytår.

Bærejakken har jeg i forvejen, og selvom den umiddelbart var lidt pebret, så har jeg været virkelig glad for den! Jakken er A-formet og har derfor plads til en voksende mave, og medmindre det bliver polar-sibirisk isvinter, regner jeg med, at den bliver min vinterjakke.

Til jakken medfølger et panel, så man kan bære baby/barn på både mave og ryg (I kan se mig med i jakken med min lillemand på ryggen HER). Uden panel er det en helt normalt jakke, hvilket jeg også har brugt den som, da jeg synes, den er pæn (og det er der edderbankeme mange vente- og bærefrakker, der ikke er IMO). Og fik jeg nævnt, at den er vandafvisende og vindtæt og har fór, der kan knappes ud, så den kan bruges alle fire årstider? Og jeg har altså købt jakken for mine egne penge 😉 #nospons

Er der nogle vintergravide, der har nogle tips og tricks, de vil dele ud af?

4 kommentarer

 • Emilie

  Fantastique ER fantastisk til gravide maver!
  Dog har jeg personligt dårlige erfaringer med de printede modeller under graviditet, det er som om printet bliver “strukket” og går i stykker/ser tyndt ud over maven.
  Nuvel. Kan være netop dén model er bedre til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er en god pointe med printet… Jeg har selv en med guldprikker, men de er selvfølgelig også så små, at de ikke bliver strukket…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvordan er jakken i størrelse? Har du den i samme størrelse, som du normalt bruger? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er stor i størrelsen, så jeg ville tage den i str. mindre end normalt. Jeg er normalt en str. s/xs, og jeg har den i xs. Den er stadig lige det længste i ærmerne, men jeg kan jo ikke få den mindre, så det går nok 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første graviditet vs. anden graviditet