Lillemanden skal have en...

Baum Chicka Wow Wow

Gule kjole // Lilla kjole // Ternet kjole

Grundet en voksende mave er der selvsagt sat en begrænsning for shoppingen… Men det gør jo ikke, at jeg stopper med at drømme om lidt lækkert til garderoben, og hvis det er bule- og/eller ammevenligt, så er det da bestemt kun et plus 😉

Baum und Pferdgarten formår altid at slippe noget løs i butikkerne, som giver mig instant cravings – og denne sæson er ingen undtagelse.

Den gule sag er i min en af mine favorit farvekombinationer nemlig sammen med lyserød. Den har en rigtig fin “twist-detalje” fortil, som måske ikke fremgår som det tydeligste på billedet her. Kjolen fås også i leopardand you know I’m all for it 😉

En strikkjole er noget af det rareste, man kan iføre sig om vinteren – og denne er i den allestedsnærværende unicorn-lilla, som alle – undtagen mig – er hoppet i. Det ER altså en pæn farve, som jeg snart må erhverve (alternativt strikke) mig noget i…

Den ternede kjole ville være PERFEKT til jul – og så fås den også i en pink variation, siger det bare 😉

Meget apropos Baum und Pferdgarten, så vil jeg finde denne gamle sag frem, som jeg KNUSELSKER – og som min mave heldigvis stadig kan være i. Win-win!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillemanden skal have en...