Strik: Stick to the plan - or?

Lillemanden skal have en…

En tumling på ryggen og en baby i maven <3 – jeg er 21+3 på billedet 🙂

Denne graviditet har været meget anderledes end med min søn, og derfor har alle sagt til mig: “Det er fordi, du skal have en pige”. Bortset fra min svoger, der er læge, som slog fast, at det altså er noget vrøvl, at man skulle have mere eller mindre kvalme, fordi man venter et andet køn end i ens første graviditet.

Hr. kæreste har også hele tiden sagt, at det var en pige: “For de gør livet hårdt for én fra starten af”, men selv har jeg ikke haft nogen “mavefornemmelse” omkring køn. Jeg hører/læser ofte om gravide kvinder, der bare VED, at de skal have det ene eller det andet køn, men jeg er åbenbart ikke så intuitiv.

Men jeg vil da ikke lægge skjul på, at jeg inderst inde håbede en lillebitte my på, at jeg denne gang ventede mig en pige. Det, tror jeg vist, er meget normalt, når man i forvejen har en skøn dreng?

Så da vi inden vores ferie var til MD-scanning, var vi meget spændte på, om det mon kunne ses, hvad der gemte sig inde i min mave. “Det tager vi til sidst”, sagde scanningsdamen. Så derfor blev jeg da også taget lidt på sengen, da hun halvvejs gennem sessionen udbryder: “I skal have en pige”.

Jeg troede stadig, vi var i gang med den mere “alvorlige” del såsom at tjekke nyrer etc. Så helt vantro spurgte jeg: “Er du sikker?” – det er jo før sket, at scanningspersonale har taget fejl. Hun kørte “scanner-dimsen” rundt på min maveskind og sagde: “Ja, det er jeg”.

Da jeg blev MD-scannet med min søn, var jeg slet ikke i tvivl om, at han var en dreng. Jeg kunne straks spotte den lille pung, og tappen der strittede ud. Og denne gang kunne jeg da også godt se, at der hverken var pung eller tap. Og så sank den ligesom ind: Vi skal have en pige – og min lillemand skal have en lillesøster!

10 kommentarer

 • Nanna

  Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke og søde tanker dine omgivelser har af om det er en dreng eller en pige.
  Da jeg ventede min datter havde jeg slet ingen problemer, hverken kvalme eller noget.
  Men lidt vand og lidt kiks kan hjælpe på kvalme.
  Det bliver så hyggeligt at vente og se:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Alle graviditeter er bare forskellige – uanset køn 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Stort tillykke og tillykke med din søn med den fine titel som storebror og tillykke fordi han snart fylder 2 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Årh hvor fint, hvor må I glæde jer allesammen. <3 Kæmpe tillykke søde! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du kan tro, vi glæder os <3 Og tak, søde :*
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strik: Stick to the plan - or?