Farvestrålende strikketip

Retur fra Nice

At kaste sten i vandet underholder både små og store

Så er jeg retur efter en uge i Nice, og det var virkelig en skøn tur! Jeg ved ikke, hvordan vejret normalt er på de kanter på den tid af året, men der var sol og varme, så man til tider kunne smide jakken. Min lillemand var i hvert fald ikke tilfreds med at komme hjem til Danmark, hvor han atter skulle pakkes ind i vinterstøvler og hue 😉

Selvom jeg er ovre første trimesters kvalme og træthed, så kan mit gravide korpus dog godt mærke, at der er blevet gået 20.000 skridt hver dag, så søndagen er gået med at slappe af (aka sidde på gulvet og lege Duplo med min søn) og ordne et bjerg af vasketøj.

Vi har faktisk ikke planlagt flere rejser, så det her bliver nok vores sidste ferie med kun ét barn – det er virkelig mærkeligt at tænke på! Og det har nok også gjort, at jeg har nydt ferien ekstra meget. At jeg har kunne fokusere 100 procent på min lille søn, der snart bliver storebror.

Lige inden ferien var vi til midtvejsscanning, og alt så ud, som det skulle, og det er helt mærkeligt at tænke på, at næste gang, vi ser bebs, så er det uden for maven. Vi fik også kønnet at vide, men det vil jeg afsløre i et separat indlæg 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvestrålende strikketip