Skal I så flytte?

Currently craving

Broche fra Gucci // Nederdel fra Modström // Bæltetaske fra Miu Miu // Kjole fra Pieces // Støvler fra Angulus // Anorak fra DAY Birger et Mikkelsen

Det er ikke meget, der bliver shoppet til mig selv for tiden… Som altid føler jeg, at moneterne bliver formøntet på lillemanden, der vokser ud af sin garderobe ret så hurtigt.

Desuden er min kære mand blevet bidt af sin indre Marie Kondo (selvom han alle dage har været pertentlig og MEGET ryddelig), så vi har også gang i en lille omrokering og oprydning, hvor der skal et par ture i IKEA etc.

MEN… Derfor kan man jo godt slå sin indre fantasi-shopper løs 😉 Drømmer om luksuriøse brocher og ditto bæltetasker. Og så har DAY Birger et Mikkelsen begået noget, jeg aldrig skulle tro, jeg ville falde for – nemlig en anorak!

Kjolen og støvlerne har jeg faktisk allerede forkælet mig selv med. Kjolen er både bule- og ammevenlig, så den kunne jeg godt retfærdiggøre. Og støvlerne er indkøbt, fordi mit gamle par vinterstøvler er afgået ved døden.

Og nederdelen, tænker jeg, bliver god, når jeg engang får en talje igen – elsker simpelthen det nederdele-snit!

On a different note: Den sne må gerne gå væk igen! Jeg har fået velmenende beskeder fra min mand og kolleger om, at jeg ikke burde cykle i sne, da jeg jo kan falde (og gud forbyde det) slå min mave. Men altså, tanken om at skulle klare aflevering og turen på arbejde med det offentlige er IKKE tiltalende (det tager dobbelt så lang tid), så jeg satser på, at jeg vågner til et snefrit København…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal I så flytte?