2019

Skal I så flytte?

Mine to drenge på vej i sommerhus i april sidste år

Indeholder reklame

Ovenstående spørgsmål er nok det, jeg har fået mest under denne graviditet (næst efter spørgsmålene: Hvornår har du termin? Og er det en dreng eller pige?).

Og det er da selvsagt også et emne, som min mand og jeg jævnligt har oppe at vende. Det kunne da være lækkert med et hus (jeg er blevet sådan en, der har hede drømme om vaskesøjle og bryggers – say what?!), men som boligpriserne er i København, så kommer det ikke til at ske lige nu. Især hr. kæreste prioriterer, at vi ikke skal bruge al vores tid på at pendle, og han ønsker derfor at bo i cykelafstand fra sit job – for tid på at pendle, er tid væk fra vores børn.

Hvis man er interesseret i lejebolig kan du f.eks gøre det ved kvikbolig, de har et ret stort udvalg.

Som det er nu, kan vi også sagtens bo med to små børn i vores nuværende lejlighed. Ja, det er da lidt pres, når lillemanden ikke selv gider at gå op ad trappen, men så kan jeg også vende den om og sige, at jeg nok aldrig har haft så tonede arme, og min barselsrøv kommer nok ikke til at være helt så flad, som frygtet 😉

Og så har vi jo også vores skønne sommerhus, som sørger for, at vi alle kan “komme ud på græs”. At være sommerhusejer er måske også lidt en forsmag på at være husejer, og der kan jeg mærke, at jeg IKKE er klar til at være full-blown husejer. Jeg hader, hader, at hr. kæreste skal slå den sk*ide græsplæne hele tiden (okay, ikke så meget denne sommer, men ellers…). At der skal budgetlægges til et nyt tag. At man ikke lige kan gå ned på hjørnet og købe mælk (Brugsen lukker kl. 16 sharp på Orø). Og har jeg været en uge i sommerhuset, ja, så er jeg sgu ikke bleg for at tvinge hr. kæreste og lillemanden i bilen, så vi kan køre til fx Roskilde og spise på cafe og få lidt byliv.

Så lige nu har vi – for os – det bedste af to verdener. Så må vi se, hvordan vi har det med det hele, når den ældste skal til at starte i skole, og det måske giver mening, at vi flytter et andet sted hen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2019