Another broderie anglaise

Dagens outfit: A while ago

Kappe fra DAY Birger et Mikkelsen, strik fra Benetton, top under fra Modström, ventejeans fra Noppies, støvler fra Zara

Disse billeder er faktisk godt en måned gamle, hvilket betyder, at, ja, min mave er i mellemtiden blevet STØRRE. I dag tager jeg hul på min sidste uge på arbejde, og min krop er SÅ klar til barsel – mit hoved nok ikke så meget 😉

Jeg har et par outfits liggende fra den sidste uges tid, som jeg forhåbentlig får fyret afsted. Jeg går lidt en travl uge i møde med ting, der skal afsluttes på job, og så har jeg to alene-aftener med sønnike, da hr. kæreste ses lidt ekstra med sine venner for tiden. Et par af hans venner er nemlig flyttet til udlandet, og dem skal han jo se, når de for engangs skyld er i Danmark. Og ja, så er hans venneflok også så småt nået det punkt, hvor nogle af dem for en stund opsluges i “far-land”, så sol og måne skal nærmest stå på den helt rigtige måde, før hele drenge-gruppen kan samles som i “gamle dage” 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another broderie anglaise